Skip to content
  • Tahribatsız Muayene
    Hizmetlerinde Uzmanlık

    Radyografik Muayene,Ultrasonik Muayene,Penetrant Testi Manyetik Parçacık Testi,Görsel Muayene ve Sertlik Testi

  • Gelişmiş NDT Uygulamaları

    TOFD,Phased Array Uygulamları,X RAY CROWLER ve GAMA CROWLER

  • Deneyimli Mühendis
    Ekipler

    TOFD,Phased Array Uygulamları,X RAY CROWLER ve GAMA CROWLER

  • PMI (Pozitif Malzeme Tanımlama)Testi

    TOFD,Phased Array Uygulamları,X RAY CROWLER ve GAMA CROWLER

29

Yıl
Tecrübe

Güvenilir ve Profesyonel Hizmet

TAKSAN NDT olarak, Özel Sektör ve Kamu Sektörü’ndeki sanayi kuruluşlarının muayene ve kontrol ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Radyografik muayene, ultrasonik test, manyetik parçacık, sıvı girici boya testi ve sertlik testi gibi tahribatsız muayene alanında uzman kadromuzla en yüksek kalitede hizmet sunuyoruz.

Deneyimli Uzmanlarımızla Güvendesiniz

Endüstri standartlarının ötesine geçen bilgi birikimiyle, ihtiyaçlarınıza en doğru çözümleri sunuyoruz. Güvenilirliği ve kaliteyi bir araya getiren ekibimizle, işiniz emin ellerde.

Belgelenmiş Üstün Hizmet

Kalite TAKSAN NDT’nin DNA’sının bir parçasıdır. Müşterilerimize en yüksek standartlarda hizmet sunma taahhüdümüzü, uluslararası kabul görmüş kalite belgeleri ile destekliyoruz.

Taksan Hakkında

TAKSAN: Deneyim ve Kalite Bir Arada"

0 +

Fabrika

0 +

Tamamlanan Proje

0 +

Uzman Kadro

NDT Hizmetleri İçin Uzman Kadromuzla ile Bağlantı Kurun

Hoş Geldiniz TAKSAN NDT! 1994 yılından beri, tahribatsız muayene alanında öncü olarak sanayi sektörünün ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Uluslararası standartlara uygun, güvenilir ve profesyonel hizmetlerimizle tanışın. Deneyimli kadromuz ve kalite odaklı yaklaşımımızla her zaman yanınızdayız.
TAKSAN NDT, uluslararası teknik standart ve kodlara uygun şekilde hizmetlerini sürdürebilmek amacıyla personelini çalışma konularında sürekli olarak hizmet içi eğitime tabi tutmaktadır. TAKSAN personelini teknik standartlar konusunda olduğu gibi çevre sağlığı ve çalışma emniyeti konularında da bilgilendirerek özellikle radyografik muayene esnasında hem çalışan personelin hem de çalışma alanında bulunabilecek canlıların radyasyon emniyetinin sağlanmasına özel bir önem göstermektedir.

1994 yılından beri

Referanslar

Müşterilerimizle Tanışın
Başarı Hikayeleri